sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloween -kisat

Lauantaina oli SuMaRan perinteisten Halloween-kisojen aika. Heräsin aamulla viiden jälkeen tekemään aamutallia ja klo 7 starttasimme Tommin kanssa kohti Kuumaa.
Perillä kannoimme kanttiinikamat kahvioon ja tarjottavat tiskille järjestykseen.
Tommi jäi hoitelemaan kanttiinia ja minä menin järjestelemään tulospalvelua.


Tällä kertaa olimme suunnitelleet kansliahommat niin, että tulospalvelu oli omassa rauhassaan eri paikassa ja kanslia kanttiinin yhteydessä. Nina oli lupautunut kansliahommiin osaksi päivää ja otti ilmoittautuneet vastaan, tarkisti rokotukset ja antoi kilpailijoille kansiot joissa olivat numerolaput ja kartat.


Kisapäivä pyöri mukavasti eteenpäin, saimme vielä aiemmin pidetyltä Orimattilan starttikurssilta muutaman mukanaolleen harjoittelemaan kilpailujen pitämistä.
Alkuun näytti siltä, ettei pukeutuneita ollut juuri lainkaan, mutta kyllähän siellä lopulta alkoi karmivampaakin sakkia näkyä.


Tulospalvelun eriyttäminen omiin oloihinsa osoittautui toimivaksi ideaksi ja saimme tuloslistoja valmiiksi ennätysajassa.
Kaiken kaikkiaan onnistuneet kisat, harmi vaan että poisjääntejä oli niin paljon että lopulta matkaan lähti vain 18 ratsukkoa. Se lienee tämän lajin perusongelma, että ensin valitetaan ettei ole tarpeeksi kilpailuja ja sitten niihin järjestettyihin kisoihin tulee niin vähän lähtijöitä että seura jää tappiolle, sillä tilavuokrat ja eläinlääkärin palkkio ovat niin suuret.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti