tiistai 24. marraskuuta 2015

Lajiseminaari 2015

Olen itse ollut lajiseminaarissa viimeksi vuonna 2012. Viime vuonna olisi ehdottomasti pitänyt olla paikalla koska säännöt muuttuivat niin paljon, mutta koko sääntömuutos pääsi hieman yllättämään muutenkin.
Tänä vuonna sovimme jo hyvissä ajoin että hallitus lähtee lajiseminaariin ja varasimmepa vielä majoituksenkin jotta päästään näkemään myös iltagaala.
Minna oli paikalla koko päivän, eli myös Urheilufoorumin, me muut tulimme paikalle vasta lajiseminaariin.

Kellonaikojen kanssa oli melkoista säätöä ja lopulta siinä kävi niin, että me olimme hyvinkin aikaisessa ja osa väestä oli myöhässä.
Alkuun käytiin läpi kurinpitoasioita, mutta jotenkin tunnelma oli niin jännittynyt ettei kunnon keskustelua syntynyt. Itsekään en sitten viitsinyt alkaa sen kummempia kyselemään vaikka kysyttävää olisi ollut runsaastikin. Harmi sinänsä.
Itse foorumissa summattiin kulunutta vuotta ja käytiin läpi sääntömuutoksia. Viime vuoteen verrattuna niitä oli vain muutamia ja nekin parempaan päin. Esimerkiksi eläinlääkärintarkastuksessa voi olla käytössä sykkeen mittaukseen laite, eli käytännössä sykekahva. Nopeuttaa varmasti tarkastuksia, hyvä juttu. Myös kisojen jälkeisiin lepoaikoihin tuli muutoksia.

Vuoden ansioituneimmat henkilöt palkittiin myös, sekä PM-joukkue.

Tällä kertaa vaihtui myös koko matkaratsastuskomitea ja halukkaat saivat ilmoittautua mukaan. Lopullinen valinta kuullaan vasta myöhemmin, mutta paikan päällä ilmoittautui ihan hyvä määrä väkeä.

Rider's Galassa illalla oli hyvä tarjoilu, palkitsemisia sekä muuta ohjelmaa. Ilta venyi pikkutunneille asti, kerrankin oli aikaa jutella seuran (ja vähän koko maailmankin) asioista ja lopulta kellahtaa sänkyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti