tiistai 24. marraskuuta 2015

Meillä on ruuna!


Tepa vietti tänään viimeisen päivänsä orina. Päätös oli tehty jo ajat sitten, mutta halusin odottaa viileitä kelejä. Luonteensa puolesta Tepa olisi joutanut olla orinakin, mutta jos tässä halutaan käydä kisoissa ja varsinkin jos Milla haluaa niin se reissaaminen on paljon mukavampaa ruunan kanssa.


Toimenpide valmis.

 Puoliltapäivin eläinlääkäri Kilpinen ajoi pihaan ja alettiin hommiin. Ensin laitettiin herra tainnoksiin ja tarkistettiin nivuskanavat. Ne olivat riittävän pienet jotta ruunaus voitaisiin suorittaa pystyssä.
Ensin avattiin kivespussi ja laitettiin klipsu siemenjohtimiin. Neljän minuutin päästä napsaistiin kives pois ja klipsi irti. Sama toiselle puolelle ja homma oli penisilliiniä vaille valmis. 


Kulkuset lattialla

Samalla tainnutuksella raspattiin vielä hampaat ja niissä olleet "koukut" sähköraspilla. Hiissasin kännispäisen ruunani karsinaan selvittelemään päätään ja siivoilin jäljet.
Tunnin päästä potilaani oli kuin kuka tahansa sairaalapotilas, närkästynyt palvelun hitauteen ja ruuan vähyyteen.

Tämä ja huominen päivä menee karsinalevossa, to ja pe käydään kävelemässä muutama lenkki. Lauantaina saa tarhailla tunnin ja sunnuntaina pitää hiukan juostakin.
Viikon verran pistetään penisiliiniä 35ml päivässä.

1 kommentti:

  1. Kilpinen :O Herrajestas, ajattelin ettei enää ole hommissa, kun oli mun mielestä vanha mies jo silloin, kun meillä kävi 90-luvan alussa :D

    VastaaPoista