tiistai 25. lokakuuta 2016

Kisajärjestelyjä

Vuoden viimeiset kilpailut lähestyvät, Kuumassa kisataan jo perinteeksi muodostuneissa Halloween-kisoissa. Viime vuonna osallistujia oli niin vähän, että tämän vuoden kisakalenteria suunniteltaessa mietittiin kannattaako kisoja järjestää ollenkaan. Koska Halloween-kisoja on kuitenkin niin kiva järkkäillä, päätettiin pitää kilpailut joka tapauksessa.
Ja kuinkas sitten kävikään, kisoista on tulossa vuoden toisiksi suurimmat lähtijämäärältään! Tässä on saatu oikeasti miettiä mihin saadaan porukka mahtumaan, pari kilpailijaa on tulossa Virosta asti. Sain puhuttua Tonin tulemaan Tommin kaveriksi buffettiin ja hyvä niin, sillä päätimme kaupitella hot dogeja sämpylöiden ja sopan sijaan. No nyt mietitään että kuinka mahdottomasti niitä hodareita ollenkaan pitää varata.Reitin pituus 22km

huoltoautojen reittiIso ongelma oli myös saada riittävästi toimihenkilöitä paikalle. Meidänkin seurassa on yli 100 jäsentä joista vain murto-osa kilpailee mutta silti ei meinaa löytyä väkeä paikalle. Olisi todella ikävä tilanne joutua perumaan kilpailu vain sen takia että toimihenkilöitä ei saada riittävästi. Seurassa on mukavasti tuomareita ja stewardeja joten se puoli on yleensä kunnossa, mutta tällä kerralla kävi jopa niin ikävästi että Kaija, joka on kilpailun vastuuhenkilö, ei pysty osallistumaan itse vaikka alunperin oltiin suunniteltu että minä olen kilpailunjohtaja kisapäivänä vaikka hän onkin järjestelyistä vastuussa.
Lopulta saatiin väkeä raavittua kasaan riittävä määrä, toki enemmänkin saisi olla koska kisaajia on niin paljon.Näin maanantaina ollaan jo siinä pisteessä että kunniakirjoista on puolet valmiina, osa palkinnoista ostettuna, kartat tulostettuna ja Minna on melkein saanut kaikki mattimyöhäset listoille. Tänään on vielä ohjelmassa hodarisämpylöiden metsästys sekä infolappusten jakaminen kisareitin varrelle. Samalla käymme Kaijan kanssa katsomassa kisakeskuksen jotta keskuksen järjestelyt saadaan lyötyä lukkoon.


Säätiedotuksen luvatessa räntää tai vettä olen oikein tyytyväinen siitä että oma pestini tulee olemaan kansliassa. Kuumassa kanslia on vielä niin mukavasti että ikkunasta näkee hevostarkastukseen niin pysyy mukavasti kärryillä tilanteesta. Postin lähetysseuranta kertoi Halloween-asuni olevan Tampereella tulossa kohti Jokioista, eli sekin ehtinee ajoissa perille. Toivottavasti myös mahdollisimman moni ratsukko on pukeutunut, koska parhaalle puvulle on varattu myös palkinto.
Tuli tässä vaan mieleen että mitäköhän virolaisten ratsastajaparkojen mielessä mahtaa liikkua kun tulevat kisapaikalle ja toimihenkilöt ovat kaikki kauhuasuissa. Jos meinaan on tuo kielimuuri jättänyt kisainformaatiosta tuon teemapukeutumisen pois :)On tässä vähän ehditty hevostelemaankin, Milla ratsasti Hiliman lauantaina ja Kirsi sunnuntaina. Itse olen ollut taas mahasta niin kipeä että Lissun liikutus on ollut juoksutusta ja sunnuntaina kävin sen kanssa viitisen kilometrin kävelylenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti