tiistai 19. heinäkuuta 2016

Vähän erikoisempaa meininkiä

Sunnuntaina oli sateinen aamu ja valkoinen hevoiseni oli jälleen vaihtanut väriä mudankirjavaksi. Otin sen talliin ja mekoisen hinkuttamisen ja rapsuttelun jälkeen sille ilkesi taas laittaa satulaa selkään. 
Menin taasen kentälle koska muu perhe oli kykkimässä lähimetsikössä mustikoiden perässä ja jotenkin ei vaan kiinnostanut lähteä kokeilemaan minne asti singotaan kun pusikosta nousee mummi.
Tehtiin Lissun kanssa pohkeenväistöä käynnissä ja hiukan myös ravissa, vasemmalle onnistui hienosti, oikealle hieman nahkeammin. Tein myös temponvaihteluita harjoitusravissa ja ihmettelin että minne on meikäläisen vatsalihakset kadonneet. Ei meinannut kuulkaa tulla mitään.
Loppukäynnit tehtiin maastossa, jostain syystä Hilima oli paljon hysteerisempi kuin viime kerralla jäädessään tarhaan, joten hinkattiin siinä tietä ees taas kunnes Hilima kyllästyi. 
Lissu pääsi taas kerran pesulle ja sai loimen niskaansa, sillä tänään oli Lissulle luvassa vielä muutakin harrastetta.


Reeta, jolta Lissun ostin, harrastaa pin-up -juttuja ja laittaa välillä hienoja kuvaamokuvia näytille. Tästä sain idean nelikymppis-kuvauksesta hevosen kanssa jossa itsellä olisi päällä mekkoa tai jotain muuta hapsua. Meidän lammen rannalla saisi kivoja kuvia samoin kuin lähimetsissäkin. Ainoa mikä puuttuu, on kuvaaja koska perhe ei ole järin innostunut näistä meikäläisen vouhotuksista. No, kuinkas ollakaan, FB:ssä ilmoitteli Päiväkummun Hevostilan Minna joka etsi kuvattavia ei-niin-perinteiseen ratsasteluun. Lähinnä muhkua tupsujalkaa tms. mutta kyllä kävi kimo kuikelokin kun kysyin.


Alkuillasta Minna ajoi pihaan ja lähdettiin metsään marssimaan etsimään hyviä kuvauspaikkoja. Lissu käyttäytyi yllättävän fiksusti, tosin se koitti syödä kaiken eteensä tulevan ja sitten pyyhkiä vihreät kuolansa meikäläisen mekkoon. 
Metsästä tultiin vielä lammen rantaan ja lampeen ottamaan lisää kuvia. Lissun mielestä ratsastaja selässä ei voi kävellä lampeen, joten kahlasin sinne sitten itse edellä mekkoineni päivineni.


Jokusen maistiaisen kuvista sain heti seuraavalle päivälle, lopuista teen oman päivityksensä jahka ne saapuvat. Kivoja kuvia, mutta täytyy sanoa että hevosen pitely samalla kun koittaa pitää oman naaman mahdollisimman vähän apinan näköisenä on yllättävän vaikeaa :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti