maanantai 8. toukokuuta 2017

DIY tallin tuunausta sekä heinäkatosprojekti

Sain vision miten tuunata tallin tarvikelaatikoita. (Sivuhuomautuksena: kun mainitsen sanan "visio", niin koko perheeni poistuu paikalta valoa nopeammin. Mene ja tiedä miksi.) Laatikot on hankittu Ikeasta, ikävä kyllä mustia ei ole enää saatavilla niin piti ostaa valkoisia kaveriksi. Olin miettinyt miten näitä saisi näyttämään yhtenäisemmiltä, joten keksin ruiskaista niihin tekstit harmaalla spraymaalilla. Suunnitelmissa on vaihtaa koko tallin sisustan väri harmaa - musta - valkoiseksi ehkä jo tänä kesänä mutta siitä sitten enemmän kun nämä jo aloitetut projektit on saatu valmiiksi.

Reunimmaiseen tulee vielä "heijastimet"
Heinäkatosprojekti on ollut työn alla jo useamman vuoden, mutta siihen saatiin tartuttua vasta pääsiäisenä. Vanha katos purettiin pois ja naapurin isäntä kävi kaivamassa pohjan auki uuden katoksen anturan valua varten.
Oli hauska seurata kuinka hevosen jumalaton ahneus menee heittämällä pelottavista asioista ohi, Hilima ja Lissu pistelivät sitkeästi päiväheiniä suuhunsa aidan vieressä vaikka kaivinkone mylläsi aidan toisella puolella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti