torstai 2. helmikuuta 2017

Talvitreenejä ja Vesilahden kisat

Tämä talvi on ollut yhtä huono jollei huonompikin kuin viime talvi. Treenaamaan on kuitenkin päästy, pelto on pysynyt melko hyvässä kunnossa ja kenttäkään ei vielä ole mennyt peilijääksi. Kunhan suojakelillä pysyy kentältä poissa, se on pakkasella ihan ok. Myös reilun parin kilometrin mittainen metsäpolku on ahkerassa käytössä, sitä vaan kierretään sitten useampaan kertaan.

Hommasin GoProhoni rintavaljaat ja kuvasin pätkän yhdeltä ratsastusreissulta, kuvakulma on jotenkin kivampi kuin kypäräkamerassa:

Vesilahdella kisailtiin viime lauantaina 28.1. Etukäteen jännitettiin kovasti että kummoista keliä mahtaakaan luontoäiti meille tarjoilla ja millaiset ovat pohjat. Ja luonnollisesti jännitettiin myös että tuleeko tarpeeksi ilmoittautuneita ja että saadaanko tarpeeksi talkooväkeä.

Herätys oli aamulla klo 4 ja aamutallin jälkeen tarkastin että kamat ovat autossa ja lähdin hakemaan Kaijaa. Matkalta poimittiin vielä Eikku ja Eine ja sitten köröteltiin kisapaikalle. Kisapaikalla kasattiin nopeasti kanslia ja kanttiini ja vietiin opasteet paikalleen. Sitten alkoikin jo kilpailijoita ilmoittautumaan ja heille jaettiin kisakansiot ja seurantalaitteet. 

Kisapäivä lähti pyörimään kuten aina, pohjat olivat onneksi aivan erinomaisen hyvät ja koko päivänä tuli vain yksi keskeytys ja yksi hylkäys, joka sekin liian aikaisesta maaliintulosta.Palkinnoksi tarkoitetut lahjakortit olivat edelleen vasta matkalla meille, joten jälkikäteishommaakin vielä jäi ja jossain vaiheessa huomasin, että 2.2-tason luokan palkintoplakaatikin komeili vielä tulostimen päällä vaikka luokka oli jo loppunut ja kilpailijat jo kotimatkalla. Noh, posti kulee..

Paluumatka ajeltiin samanlaisessa pimeydessä kuin tulomatkakin, jäi meikäläiseltä päivänvalo vallan näkemättä tällä kertaa. 
Sunnuntaina vielä naputtelin tulokset näkyville (p.s. vihaan kipaa) ja pyykkäilin numeroliivejä. 

Seuraava kisareissu onkin vasta huhtikuussa kun lähdemme porukalla jo perinteeksi muodostuneelle Lapuan turneelle. Tällä kertaa luvassa on jo 2-tason kisat ja toki myös starttikurssi kun paikalle körötellään jo lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti