perjantai 8. huhtikuuta 2016

Hevoset 2016 messut Tampereella

Olin ajatellut jättää tämän vuoden messut väliin sairasteluni takia, mutta kun Laura ilmoitti Vilskeen esiintyvän orikavalkadissa niin olihan sinne sitten toki lähdettävä.
Laitoin Lauralle viestiä, että paikalla ollaan jos apukäsiä tarvitaan ja kuulemma tarvittiin smurffihattu. Esityksen teema oli siis smurffit, joten ei muuta kuin ompelukone laulamaan. Lauantaina olimme perillä kahden maissa joten aikaa kiertelyynkin oli runsaasti ennen esitystä. Avustajaksi lupautunut Katja oli niksahtanut selästään jumiin yön aikana, joten meille Tonin kanssa oli luvassa oikeasti avustushommia.

Messuilla oli väkeä aivan jumalattomasti ja tungos oli melkoinen joka ständillä. Oma olo ei ollut edelleenkään kovin hyvä, joten en jaksanut paneutua tavaroiden hypistelyyn lainkaan normaaliin tapaan ja lopulta en sitten ostanut koko reissulta muuta kuin pehmiksen.

Susannan bongasin Hevosopiston ständiltä ja käteen sain liput Finnderbyyn, hieno juttu!
Jostain käsittämättömästä syystä isäntä kiinnostui esillä olevista trailereista ja jouduin taluttamaan hänet jäähtymään kaljapubiin ennen kuin hän olisi tehnyt kaupat uudesta trailerista. Siis Toni, jonka mielestä meidän Umeå vm. -89 on ihan hyvä eikä uutta tarvita.


Laura ja Vilske löysivät myös perille ja menimme trailerialueelle sovittamaan smurffihattua Lauran kypärään ja puunaamaan Vilskettä esiintymiskuntoon. Verryttelykenttä oli varmaan 20x40m ja siinä verkkasi kymmenkunta oria kerrallaan, ilmassa leijuvan testosteronin pystyi melkein tuntemaan mutta kaikki käyttäytyivät oikein mallikkaasti.
Esityksessä Vilskeen parina oli pienhevosori Tussarin Luonto ja esityksen nimi oli Pieni koko, suuri ego. Ensin ratsukot esittivät hiukan kouluratsastusta yhdessä jonka jälkeen Vilske hyppäsi kahta estettä, joista jälkimmäistä nostettiin metrikympistä 130cm asti. Kyllä siinä taas kasvattajalla housut tutisi katsellessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti