tiistai 29. syyskuuta 2015

Projektien pyörteissä

Blogin kirjoituksissa on ollut pitkähkö paussi johtuen jumalattomista kiireistä. Kesä on kaikilla mittareilla mitattuna loppunut, mutta kesälle suunnitellut projektit ovat vielä hyvinkin kesken.

Projekti 1:

Pikku Velmu eli Jaxonville Ärräpussi Jussi noudettiin kotiin jokunen viikko sitten ja päiviin lisättiin merkittävästi lattianpesua ja pienen koiruuden nurmikolle kiikuttamista. Yllättävän pikkuveljen saanut Ässä oli alkuun aivan ihmeissään, nyt se jo juoksee normaalisti tulijaa vastaan ovelle, tuskin huomaten poskinahassaan roikkuvaa pentua.

Projekti 2: 

Kuinka iloiseksi voikaan ihminen tulla vuosimallin -73 teollisuuspesukoneesta? Voin kertoa että aivan äärettömän iloiseksi! Uusi rakkaimpani pesee loimetkin hetkessä puhtaaksi. Nouto ja asennus vaati verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta nyt on paikallaan ja toimii.

Projekti 3:

Ratsastuskentän pinta on ollut jo pitkään liian kova ja epätasainen. Kolmen viikon odottelun jälkeen kentälle ajettiin tonneja ja taas tonneja hiekkaa ja viikonloppuna naapurin isäntä kävi kaivinkoneen kanssa levittämässä hiekat kentälle. Vielä kun löytäisi jostain aikaa sen kentän käyttämiseenkin.Valmis!

Projekti 4:

Tarhoihin ajettiin viime syksynä portin eteen kivituhkaa, joka on ollut hyvin kantavaa, mutta pelottelin itseäni googlen kanssa hiekkakertymistä hevosen mahassa ja nyt porteille ajettiin 8-16 mursketta ilman vatsaan kertyvää nollaa. Tarhat myös siivottiin kaivinkoneella ja tehtiin kunnon väliaidat sähköpylväistä. Kyllä nyt kelpaa Lissun juoksennella päin aitaa.


Sorat levitetty, tolpat kaivettu paikoilleen

Pohja siivottu ja tasoitettu

Työnjohtaja tarkastaa välineet

Ja maalaustyön jäljen

Vuorokausi tallissa odottelua...

...kerää hiukkasen painetta

...joka purkautuu mitä kummalisemmilla tavoilla.

Ja saatiinhan se pontuskin villiintymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti