perjantai 2. tammikuuta 2015

Jouluhässäkkää


Tulihan se talvi sieltä vihdoinkin, lunta tupsutteli mukavasti mutta sen verran hitaasti että perinteinen suklaarasioiden jako naapurustoon suoritettiin jälleen kärryiltä eikä rekikyydillä kuten olin toivonut. Tepa sai nyt ensimmäistä kertaa tämän kunniatehtävän ja joutui hoitamaan homman yksin koska koko juttu jäi muista kiireistä johtuen aivan viimetippaan. Kivasti saatiin kuitenkin joulumieltä jaettua, naapureissa oltiin lähes joka paikassa kotosalla.
Lumentulo jatkui siihen tahtiin, että tapaninpäivänä päästiin sitten oikealle rekiajelulle. Tepa toimi täysin moitteettomasti vaikka paikka paikoin lunta oli niin vähän että jalasten kirskuna oli korviahuumaavaa.

Lauantaina olin töissä ja kun ajoin pihaan iltapäivällä, kohtasin melkoisen näyn, Bocun tähystyskukkulalla olikin kolme päätä tähystämässä. Eli koko kolmikko oli jostain käsittämättömästä (Lissu perkele!!!) syystä samassa tarhassa. Ryntäsin ensin ovelle karjumaan isännälle jotain käsittämätöntä ja sitten painelin hevosten tarhaan. Kauhukuvat riehuvista hevosista ja katkenneista jaloista toppasivat alkutekijöihinsä kun Tepa marssi suoraan luokseni luultavasti makupalan toivossa, ei siinä sitten ehdi naisia sen enempää ajattelemaan jos emännällä sattuisi olemaan vaikka leipää taskussa. Eipä siinä sitten muuta kuin isot hevoset talliin ja aitaa korjaamaan.


Lissun kummalliset kuviot
Missä on takajalat?

Ilmeisesti ja jäljistä päätellen Lissulle oli taas tullut pieni arviointivirhe vauhdin ja jarrutusmatkan suhteen omalla kiitoradallaan. Lissun kiitoratahan kulkee Bocun aidalta Tepan aidalle, kummassakin päässä heitetään täydestä vauhdista stopit ja tehdään jotain käsittämättömiä kevätjuhlaliikkeitä joihin sisältyy ilmaan huitomista kaikilla raajoilla, pään heittelyä ja noloja pukkihyppyjä. Ja siitä taas täyttä vauhtia toiseen suuntaan jossa sama kuvio toistuu. Tällä kertaa neidiltä oli sitten jarrut pettäneet ja hän oli tupsahtanut kahdesta aidasta läpi Tepa-paran niskaan.
Todella toivomme ettei tähän kohtaamiseen ole liittynyt minkään sortin seksuaalista kanssakäymistä.
Sunnuntaina meillä oli sitten sovittuna ensimmäiset rekiajelijat kun Tiina ja Kaapo tumpuloitiin vällyihin ja kävimme ajamassa muutaman ringin naapurin pellolla. Mukava keli eikä kuskiltakaan jäätynyt tällä kertaa mikään ruumiinjäsen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti