tiistai 21. marraskuuta 2017

Koottuja kuulumisia

Eipä olisi kannattanut nuolaista ennenkuin tipahtaa, pelkkää kortisolin puutosta mulla ei sitten ollutkaan. Olen suhannut Forssan ja Turun väliä lääkärissä, pää on kuvattu jo magneetilla ja aivolisäkehormonit on tutkittu. Kaikki viitearvoissa mutta alarajalla. Kilpirauhanen ultrattiin ja se oli kunnossa, nyt epäilyksen alla on jokin sidekudossairaus. Sydän temppuilee, 24h Holter-tutkimuksessa oli erittäin runsaasti hyvänlaatuisia lisälyöntejä. Ei vaarallisia mutta todella vittumaisia.
Kuvioon on tullut jatkuva kuumeilu sekä kummallinen yöllinen hikoilu. Lähetteet on sydämen ultraan ja rasitus-ekg:hen. Vielä kun löytäisi motivaation varata ajat.

Klinikalla tiineystarkastuksessa
Hiliman kanssa käytiin ultrassa klinikalla, ei ole varsaa tulossa ensi kesälle. Hiukan näin arvelinkin kun kiima jatkui vielä pitkään astutuksen jälkeen. Ultrauspäivänä olisi pitänyt heti lähteä uudestaan orin luo, mutta olin itse niin huonossa kunnossa etten oikeastaan edes harkinnut lähtemistä. Lisäksi vielä toki sem että Vilskeeltä löytyi etusesta hankositeen tulehdus, jota nyt parantelee niin seksin merkeissä riehuminen ei ehkä olisi hyväksi.

Tammoilta otettiin kengät pois heinäkuun lopulla, ajatelin että olkoot ilman ja kasvatelkoot kavioita. Noh, se suunnitelma meni sitten persiilleen kun kavioista vuoltiin ensin hiukan liikaa ja sitten alkoi vaan näyttää siltä että tarhojen pohja on tottumattomille paljasjaloille liian krouvia tavaraa. 
Otin tämän merkkinä korkeammalta taholta, että kyllä, nyt on aika kokeilla niitä liimakenkiä mitä olen havitellut jo jonkin aikaa mutta en ole saanut aikaiseksi. Siinä sitä sitten askarreltiin melkoisella räpeltämisellä molemmille tammoille popot jalkaan. 
Glushut pysyivät jalassa yllättävän hyvin, Lissulta tipahtivat kertaalleen molemmat takakengät mutta ne oli helppo liimata itse takaisin.
Tällä hetkellä kengät ovat toista kengitysväliä jalassa, kolmatta tuskin enää kestävät. Testiympäristö on kylllä ollut kova, tarhan pohja on isohkoa mursketta ja osittain kuraa ja mitälie lillua.
Tuolla pjaskan alla on glushu :)
Ratsastamaan on päästy silloin tällöin, maastoiltu metsäpolkuja. Jotain hyvääkin sentään, Lissun käytös maastossa on nykyään puolet rennompaa kuin ennen, peurojakin on nähty ja opittu hyppäämään ojan yli. 

Kisojakin on pidetty, Liesjärvellä 3-tason kisat ja Lohjalla 2-tason. Molemmissa olin hoitamassa tulospalvelun, kisaajia oli ihan mukavasti ja kaikki meni hyvin. Lisäksi olin puhenjohtajatuomarina Matkalaukan 3-tason kisoissa Urjalassa. Viimeiseksi vielä marraskuun alussa käytiin Kuuman Halloween-kisat, joissa olin jälleen kansliassa. 
Askartelin Halloween-kisohin palkinnot ja kuppikakkuja

Valmiina kisakansliaan!


Palkintojenjaossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti