torstai 29. kesäkuuta 2017

Kouvolan kisat 10.-11.6.2017

Pidimme viime vuonna ensimmäistä kertaa starttikurssin ja kisat Kouvolassa. Tälle vuodelle sovittiin hyvissä ajoin jatkoa. Luvassa oli taas Sumaran porukalle viikonloppureissu, koska matkaa oli kuitenkin melkoisesti.
Lauantaina aamulla kymmenen aikoihin Minna ajeli pihaan ja sulloimme minun ja Seijan kamat Minnan ja Krissen sekä kansliakamojen joukkoon auton takakonttiin.
Matka kului joutuisasti rupatellessa ja perillä olimme kahden maissa.
Ensin virittelimme tallinkäytävälle tietokoneen ja projektorin starttikurssia varten valmiiksi. Krisse jäi avustamaan Minnaa starttikurssin kanssa kun minä ja Seija lähdimme tallinomistaja-Annan kanssa poikkeamaan kisakeskuksessa ja merkkaamaan reitit.Kisakeskus oli upeissa puitteissa karavaanialueella ja reitit, myös uudet, loistavilla pohjilla kivoissa maastoissa.
Lenkkejä oli 2, 16km sekä 24km. Merkkaamisessa meni iltaan asti kun osa reitistä kulki metsäpoluilla jotka piti merkata kävellen.
Kun reitit oli merkattu, menimme vielä kisakeskukselle laittamaan tarvittavat kyltit paikoilleen.Yöpymispaikka meille oli varattu tallikämpästä, jossa oli ihan mukavat tilat. Ilta meni jutellessa ja napostellessa herkkuja. Fresitapullokin korkattiin, sekä minulla että Minnalla ja myös Krissellä oli synttärit tulossa maanantaina. Hassu yhteensattuma kertakaikkiaan.

Sunnuntaina ajoimme kisakeskukselle puoli kahdeksaksi ja kisapäivä pyörähti käyntiin. Krisse ja minä pyöritimme kansliaa,  Minna oli stewardi ja Seija tuomari.
Tracker-seuranta teki tepposet heti alkuun eikä toiminut koko päivänä, mutta koska ratsukoita oli vain kolmetoista, ei siitä koitunut suurtakaan harmia.
Keli pysyi käsittämättömän hyvänä koko päivän, edellisenä päivänä säätiedotus lupasi sadetta koko päiväksi, mutta vettä ripotteli vain hiukan.Aikataulut oli tiivistetty vähäisen lähtijämäärän vuoksi melko tiiviiksi ja luokat tulivatkin aivan peräperää maaliin. Jokusia hylkäyksiä tuli niinkuin aina, mutta suurin osa sai hyväksytyn tuloksen ja yksi luokka tosiaan palkittiinkin.

Kotimatkalle lähdettiin hyvissä fiiliksissä ja matkalla pohdittiin myös ensi vuotta. Oliko vähäinen osallistujamäärä seurausta siitä, että kyseessä oli 2-tason kilpailu, jossa pitää rokotukset olla ajan tasalla? Ehkä olisi viisaampaa pitää ensi vuonna sittenkin 1-tason kisat.
Näille suunnille on luvassa vielä toinenkin reissu tälle vuodelle kun Virolahdella pidetään kisat syyskuussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti