perjantai 1. tammikuuta 2016

Pukinkontista paljastunutta

Vanha viisaus kertoo että parhaat lahjat saa itse ostamalla, joten joulukiireiden keskellä otin hetken heppatarvikeliikeessä asiointia varten. Eli kun muut hikoilivat imurin, mopin ja muiden siivousvälineiden kanssa, äitee kaasutti pihasta "nopeesti käymään".
Hevoskulma on verkkokauppa, mutta silloin tällöin myös varastolle pääsee mylläämään tavaroita. FB-sivujen hajakokotarjouksen villitsemänä laitoin Sannalle viestin ja pääsin paikan päälle shoppailemaan.
Lähdin hakemaan ratsastushousuja, mutta mukaan tarttui myös talvisaappaat ihan siviilikäyttöön. 
Joulupukki muisti myös Lissua, Marylotille tehtiin kimppatilaus ja nyt meillä on matkaratsastussuitset oikein kisaväreissä.Jouluviikolla oli myös tonttu poikennut päivän aikana postilaatikolla, josta löytyi nimikoitu käsintehty nahkainen ketjuriimunnaru. Ihana!Hevosrintamalla on joulukiireistä johtuen ollut hiljaista. Tepan ruunauksesta on jo kuukausi aikaa ja vehkeet ovat parantuneet hyvin. Hevoset viettivät myös viikon rokotusloman ja elinlääkärin käynnillä saatiin myös muita uutisia josta oma postaus tuonnempana.Yllättäen kenttä on aivan huippukunnossa. Ehkä kerran miljoonassa vuodessa tulee tällaiset kelit, että kenttä ehtii kuivua ennenkuin se jäätyy. Olen lanannut sitä melkein päivittäin ja hiekka on pehmeää. Tähän saisi lumikin tulla, ei tarvitsisi pelätä liukastumistakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti